Roerbakmie met Kip en Roerbakgroente

Roerbakmie met Kip en Roerbakgroente

Roerbakmie met Kip en Roerbakgroente
Vandaag maakte ik iets met roerbakmie. Ik dacht dat hoef je alleen mee te roerbakken, maar niet. Je moest het eerst nog koken. Dat is het dus eigenlijk geen roerbakmie. Met de roerbakgroente werd het in ieder geval wel een echt roerbakpannetje.

Ingrediënten: roerbakmie, 1 theelepel sambal, 1/2 bouillonblokje, 1 kipfilet, 1 zak fijne roerbakgroente, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de roerbakmie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete boter of olie 1 theelepel sambal met 1/2 verkruimeld bouillonblokje. Wanneer beide een beetje los zijn, voeg dan 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 1 zak fijne roerbakgroente toe. Bak tot de roerbakgroente bijna gaar zijn. Voeg de roerbakmie toe, samen met 3 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels chilisaus. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top