Tosti Ham Kaas uit de Airfryer

Tosti Ham Kaas uit de Airfryer

Tosti Ham Kaas uit de Airfryer
Van de hartige broodpudding van gisteren had ik nog wat brood, ham en geraspte cheddarkaas over. Dat maken we normaal altijd op de grill. Ik had alleen geen zin om dat helemaal klaar te zetten, want ik moest het even in mijn lunchpauze maken. Tosti’s kunnen ook prima in de Airfryer. Alleen moet je wel zorgen dat je er boter op doet, zodat de sneetjes brood goed aan de ham en kaas plakken. Daarnaast is het handig dat je halverwege de Airfryertijd het brood even omdraait. Dan is de tosti aan beide zijden even krokant.

Ingrediƫnten: 2 boterhammen, mayonaise, ham, kaas,

Besmeer een boterham met boter (of mayonaise), beleg met ham en kaas. Leg er een andere besmeerde boterham op. Besmeer de buitenkant eventueel nog met een beetje mayonaise. Leg de tosti in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 5 minuten. Draai de tosti halverwege om. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top