Hartige Broodpudding uit de Airfryer

Hartige Broodpudding uit de Airfryer

Hartige Broodpudding uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 ui, 1 prei, 100 gram ham, 2 eieren, 150 ml kookroom, zout, peper, 4 sneetjes brood, geraspte kaas (bv cheddar),

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden prei en 100 gram in blokjes gesneden ham tot de ui en prei zacht zijn. Klop ondertussen 2 eieren met 150 ml kookroom, zout en peper. Verdeel in twee ovenschaaltjes 4 in stukjes gesneden brood. Verdeel de ui, prei en ham over de twee ovenschaaltjes. Schenk het eimengsel over de 2 bakjes. Bestrooi daarna met geraspte kaas, hoeveelheid naar eigen inzicht. Zet de ovenschaaltjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top