Gevulde Bavette van de BBQ

BBQ

Gevulde Bavette van de BBQ

Gevulde Bavette van de BBQ
Het was vandaag wel barbecueweer. Bij de Hoogvliet had ik al bavette gehaald, wat we eigenlijk afgelopen woensdag zouden eten, maar dat liep even anders. Het is heel simpel. Van een paar worteltjes en 1/3 paprika heb ik reepjes gesneden. Die heeft Michel in een skillet even gebakken op de barbecue. Vervolgens hebben we een bavette platter geslagen en gevuld met de reepjes paprika en wortel en een plakje cheddar cheese. Vervolgens heb ik het opgerold en vastgebonden met slagerstouw. De gevulde bavette ging op de barbecue van ongeveer 200 graden voor ongeveer 20 minuten.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top