Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer
Vreemde dag vandaag, Michel ziek, ik moest daarom alleen met mijn vader naar het ziekenhuis. Gelukkig is het vakantie en was het rustig op de snelweg. Ik vind snelweg rijden namelijk echt drie keer niets. Maar hey, wat gedaan moet worden, moet worden gedaan. Omdat ik slecht had geslapen en de concentratie van het snelwegrijden was ik ‘s middags doodmoe. Ik haalde daarom bij de Hoogvliet een bak lasagne. Het was deze keer wel een grote, er was namelijk maar 1 kleine lasagne zonder olijfolie. Met een beetje passen en de bak iets vervormen paste het prima in de Airfryer. Omdat het een grotere bak was hebben we het wel langer in de Airfryer gedaan, 175 graden, 26 minuten.

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top