Wraps Pulled Pork

Wraps Pulled Pork

Wraps Pulled Pork
We dachten eigenlijk dat dit een snelle maaltijd was, alleen hadden we niet goed op de verpakking gekeken. De pulled pork moest niet even in de magnetron maar vijfentwintig minuten in de Airfryer. Ook goed. Nadat de pulled pork in de Airfryer is geweest hebben we de pulled pork echt uit elkaar getrokken. Wraps verwarmd in de magnetron en daarna de pulled pork over de wraps gedaan samen met een plak kaas. Daarna hebben we de wraps nog even onder de grill gedaan. Bij de wraps aten we sla.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top