Oranje Gebakjes van Mekking Veenendaal

Oranje Gebakjes van Mekking Veenendaal

Oranje Gebakjes van Mekking Veenendaal
Gisteren hadden we het met mijn vader over oranjegebak enzo en zowel Michel als mijn vader vonden het best wel een goed idee dat ik vandaag oranjegebak ging halen. Ach waarom niet. Zowaar was het om half negen al druk bij Mekking en het is nog geeneens koningsdag vandaag. Wat haalde ik? In ieder geval niet de oranje tompouce.

Het werd een oranje gebakje met slagroom, fruit en een chipolatavulling. De ander was een oranje orangeade, sinaasappelbavarois met een vleugje orangeade en een oranje moorkop, een soes gevuld met slagroom door de oranje snaasappelfondant gehaald.

Zo met die vlaggetjes ziet het er toch al een beetje feestelijk uit, alvast een beetje koningsdag vandaag.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top