Toko Ping – Doorn

Toko Ping – Doorn

Toko Ping - Doorn
Vandaag hadden we eigenlijk iets met wraps en pulled pork op het menu staan. Alleen de sla was al op en wraps zonder sla vind ik niets. Verder moesten we aan het einde van de middag weer een ziekenhuisritje doen met mijn vader. Dus als we dan toch in Doorn zijn, dan kunnen we ook wat afhalen bij Toko Ping.

We haalden bij Toko Ping twee rames maaltijden. Eentje met nasi goreng als basis en de ander met mie goreng. Bij beide maaltijden konden we twee vleesgerechten en twee groente gerechten kiezen. Er kon dus weer genoeg gedeeld worden.

Als vleesgerechten hebben we gekozen voor ayam ananas, kipfilet met ananas en daging rendang, rundvlees in kokossaus, ayam kerry, kipfilet in kerriesaus en ayam pedis kipfilet in licht pikante saus

De groente gerechten heb ik ook van alles wat genomen. Ik koos de sambal goreng bonen, sperziebonen in licht pittige sambal, ora ari, diverse groente met onder andere Chinese kool, sambal goreng divers, diverse groente in licht pittige sambal en sajoer lodeh, diverse groenten in kokossaus. Eigenlijk alle vier de soorten groenten die er zijn.

Om het helemaal af te maken zat er bij elke rames maaltijd nog een stokje sate ayam met pindasaus. Normaal hoort er ook nog een sambal goreng telor, sambal ei.

De smaken waren weer super lekker, net weer anders dan andere toko’s. Alleen hoe we geholpen werden bij Toko Ping vonden we minder, je kan denk ik beter online bestellen.

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top