Schnitzel Ossenworst

Schnitzel Ossenworst

Schnitzel Ossenworst
Leuk, ossenworst in de aanbieding, Michel had bedacht daar gevulde schnitzels mee te maken. Helaas was het hele vak ossenworst leeg bij de Dekamarkt gisteren. Vanochtend was het mooi weer en zijn we op de fiets naar de Lidl gegaan, daar hadden ze de ossenworst nog gewoon.

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, ossenworst, cheddar kaas,

Aantal personen: 2

Bestrooi de schnitzels met zout en peper aan 1 kant. Leg een stukje ossenworst op de schnitzel. Rol de schnitzels strak op. Zet vast met een cocktailprikker. Bak de schnitzels rondom bruin. Doe er een plakje cheddar kaas op. Laat de kaas smelten. Leg de schnitzelrolletjes nog even in de Airfryer om goed door te garen, 180 graden, 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top