Hangop Dessert van de Groenteboer

Hangop Dessert van de Groenteboer

Hangop Dessert van de Groenteboer
Bij groenteboer de Goudreinet halen we in het weekend regelmatig smoothies en salades. Deze keer namen we ook toetjes mee, want Britt bleef eten dus lekker iets speciaals. Van het avondeten kwam niets, alledrie zaten we nog gewoon vol van de lunch. Het toetje konden we nog wel op.

Het toetje wat ik bij de Groenteboer haalde was hangop-yoghurt met slagroom aardbeien en blauwe bessen. Een super lekker toetje, maar wel vullend. Normaal liggen de blauwe bessen en de aardbeien wel mooi op het toetje, maar we gaan altijd op de fiets boodschappen doen in het weekend. Het toetje heeft dus alle hobbels en zo overleefd van de fietstocht.

De Goudreinet
Hoofdstraat 102
3901 AX Veenendaal

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top