Pannenkoeken bij Het Wapen van Sandenburg Doorn

Pannenkoeken bij Het Wapen van Sandenburg Doorn

Pannenkoeken bij Het Wapen van Sandenburg Doorn Pannenkoek Het kippetje Huisgemaakte kippenragout
Even een pannenkoekje eten, dat leek ons wel leuk om met mijn vader te doen. In de regio Doorn waar hij woont zitten genoeg pannenkoekenhuizen, op de weg van Veenendaal naar Doorn komen we er al zeker vier tegen. We hebben gekozen om te gaan eten bij Het Wapen van Sandenburg. Dit pannenkoekenhuisje zit tussen Doorn en Leersum en ja zo vaak langs gereden, maar nooit echt wat gegeten, tot vandaag dus.

Mijn vader en ik waren eensgezind. Beide namen we de pannenkoek ’t Kippetje, een speciale pannenkoek. Dit was een pannenkoek belegd met huisgemaakte kippenragout. De pannenkoek was flink gevuld met een lekkere kipragout.

Pannenkoeken bij Het Wapen van Sandenburg Doorn Pannenkoek Spek, ham, kaas en champignons
Michel nam een pannenkoek met spek, ham, kaas en champignons, op de tomatensaus na hetzelfde beleg als de pizza van gisteren. De pannenkoeken kwamen vrij snel, niet heel snel maar precies goed. Beide pannenkoeken waren erg lekker. Dachten we eigenlijk nog van we krijgen het niet op, dat was niet het geval. In ieder geval hebben we alle drie heerlijk gegeten! Wat trouwens ook fijn was dat ze chai latte op de kaart hebben staan.

Het Wapen van Sandenburg
Sandenburgerlaan 2
3941 ME Doorn

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top