Pasta met Broccoli en Ham in Kaassaus

Pasta met Broccoli en Ham in Kaassaus

Pasta met Broccoli en Ham in Kaassaus
Ingrediënten: 1 broccoli, macaroni, 1 ui, knoflookpoeder, tijm, 100 gram ham, 2 eetlepels bloem, melk, geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 2

Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli gaar. Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak ondertussen 1 ui met wat knoflookpoeder, 100 gram in blokjes gesneden ham. Bak tot de ui zacht is. Voeg de broccoli toe en bak even mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels bloem toe. Bak dit kort mee. Voeg geleidelijk melk toe tot je de gewenste dikte saus hebt. Voeg de geraspte kaas toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Roer de macaroni door het geheel. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top