Indische Kip met Mie

Indische Kip met Mie

Indische Kip met Mie
Ingrediënten: mie, 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, mie, 1 theelepel sambal, 4 kippendijen, 1 zak Italiaanse groenten (600 gram),

Aantal personen: 4

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus met 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis en 6 eetlepels pindakaas. Bak in hete olie 1 theelepel sambal los. Voeg 4 in blokjes gesneden kippendijen toe. Bak de kippendijen bruin. Voeg 1 zak Italiaanse groenten toe. Roerbak een minuut of tien. Voeg de saus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top