Paasbrunch van Piretti Veenendaal

Paasbrunch van Piretti Veenendaal

Paasbrunch van Piretti
Het is eerste paasdag vandaag, gisteren hadden we op verschillende plekken in Veenendaal allerlei lekkers gehaald. Bij Piretti hadden we een paasbrunchtas besteld voor twee personen. Deze konden we vandaag afhalen. Wat kregen we allemaal? We kregen twee croissants, eentje met pistachevulling en eentje met chocoladevulling (dit hadden we zelf gekozen). Ook de broodjes mochten we kiezen, dit waren een wit en een bruin broodje en twee saltini’s (platte broden). Verder 3 soorten vleeswaren en 1x kaas, twee kleine potjes jam en een bloedsinaasappelsapje. Dat was nog niet alles, we kregen ook als verrassing een zakje paaseitjes erbij. Het was dus smikkelen en smullen.

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top