Caffè Duck – Veenendaal

Caffè Duck – Veenendaal

Caffè Duck - Veenendaal italian flatbread biefstuk teriyaki
Vandaag moesten we nog even het dorp in, Action had leuke diamond paintings in de aanbieding. Maar net degene die ik leuk vond had deze Action ook niet. Dan een rondje dorp doen en lekker ergens lunchen. Op de oude plek van de La Place in Veenendaal zit al sinds jaar en dag Caffè Duck, alleen waren we hier nog nooit geweest. Tijd dus om hier eens te lunchen en laten ze ook nog een chai latte op de kaart hebben staan, helemaal mooi!

Als lunch koos ik de Italian flatbread met biefstukpuntjes, teriyakisaus, sla, komkommer, tomaat, ui en paprika. Wat een berg biefstukpuntjes hè? Het was een flink belegd broodje.

Caffè Duck - Veenendaal Broodje warm vlees demarrage
Michel koos een broodje warm vlees demarrage, een broodje warm vlees met pindasaus, champignons en ui. Qua brood had hij keuze uit bruin of wit brood, en ook nog keuze uit een broodje of sneetjes brood. Hij koos voor bruine sneetjes brood.

De chai latte en de paas latte (die Michel had, een latte met slagroom advocaat en een paasei) waren vrijwel direct op tafel. Ook de gerechten lieten niet lang op zich wachten. Beide gerechten waren erg lekker. Kortom een leuk Veens luchplekkie.

Caffè Duck
Corridor 60
3901 AC Veenendaal

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Caffè Duck – Veenendaal

  1. Naar aanleiding van je bericht over Duck, gisteren toen we in Veenendaal waren even geluncht daar.
    Het was heerlijk,daar komen we zeker nog een keer terug.Wist je dat ze nu ook little Duck hebben inde Scheepjeshof?
    Bedankt voor de tip en zo ben ik ook aan poelier de Munt gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top