Varkenshaas met Peperroomsaus

Varkenshaas met Peperroomsaus

Varkenshaas met Peperroomsaus
Nog steeds geen barbecueweer vandaag, dus de varkenshaas hebben we gewoon op het fornuis gemaakt. Het is niet heel spannend. We hebben voor ons twee 1 varkenshaas genomen. Deze over de lengte bijna doormidden gesneden en gevuld met kruidenboter. Vervolgens hebben we de varkenshaas zo gevouwen dat het overal even dik was. Daarna omwikkeld met ontbijtspek. Daarna bakken en erbij een peperroomsaus gemaakt gewoon uit een zakje. Naast de varkenshaas nog een flinke schaal salade, die niet op de foto staat.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top