’t Pannekoekhuis Sturms in Elst

’t Pannekoekhuis Sturms in Elst

't Pannekoekhuis Sturms in Elst Pannenkoek met spek, kaas en ham
Vandaag waren we weer op pad met mijn vader, deze keer moesten we naar het UMC ziekenhuis in Utrecht voor allerlei afspraken. Omdat we niet wisten hoe laat het ging worden hadden we bedacht om onderweg naar huis pannenkoeken te eten. Bij ’t pannekoekhuis in Elst zijn we ik weet niet hoe vaak langs gereden, maar nooit gegeten. Eigenlijk ik wel toen ik denk ik een jaar of twintig was met mijn tante en haar gezin en ons gezin. In ieder geval er was niet veel veranderd qua inrichting in al die jaren.

Wat koos ik? Ik koos een pannenkoek met spek, kaas en ham. Ooit eens gegeten toen we op vakantie waren in de provincie Groningen en die was toen zo lekker. Deze was net zo lekker en net zo machtig als die ene.

't Pannekoekhuis Sturms in Elst boerenpannenkoek
Michel koos de Boerenpannenkoek, een pannenkoek met ham, spek, uitjes, champignons en garnering. De garnering kwam in een apart bakje erbij.

't Pannekoekhuis Sturms in Elst Coupe Stroopwafel
Voor een toetje was nog wel plek. Ik nam de coupe stroopwafel, roomijs met stukjes stroopwafel, karamelsaus en slagroom.

't Pannekoekhuis Sturms in Elst Coupe Tante Toos
Michel koos de coupe ‘Tante Toos’, dit was roomijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom.

Zelfs op een regenachtige woensdagavond was het best druk in het pannekoekhuis, veel ouderen, een tweetal gezinnen met kinderen. Je moet niet verwachten dat de pannenkoeken binnen 10 minuten op tafel staan, daar is gewoon te weinig personeel voor. Maar de pannenkoeken zijn wel goed gebakken en prima belegd. De entourage is echt een pannenkoekenhuis zoals je dat zou verwachten. Rood-wit geblokte gordijntjes, antieke spulletjes in vitrines, een beetje dat knusachtige. In ieder geval was het lekker en leuk.

’t Pannekoekhuis Sturms
Elsterstraatweg 13
3922 GD Elst (Utrecht)

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “’t Pannekoekhuis Sturms in Elst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top