Pita Kip Teriyaki van de Slager

Pita Kip Teriyaki van de Slager

Pita Kip Teriyaki van de Slager
Ze hebben al vaker pitabroodjes met grillworst in de aanbieding bij slagerij van Dijk in Leersum, maar nooit meegenomen. Deze week hadden ze ook pitabroodjes in de aanbieding met deze keer kip teriyaki en kip piri piri. Ik nam de pita kip teriyaki mee, de eerste broodjes die in onze nieuwe Airfryer zijn gegaan. De pitabroodjes waren belegd met kip teriyaki natuurlijk, maar ook champignons en atjar. Op het pitabroodje nog wat geraspte kaas. De pitabroodjes hebben we op 160 graden en 15 minuten in de Airfryer gedaan. Het leuke van deze Airfryer XL connected is dat je de Airfryer via een app kan bedienen en kan zien wanneer het tijd is om naar de keuken te lopen.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top