Risotto met Courgette en Merguezworstjes

Risotto met Courgette en Merguezworstjes

Risotto met Courgette en Merguezworstjes

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, risotto rijst, scheutje witte wijn, 700 ml bouillon, 4 merguez worstjes, 1 courgette,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg risotto rijst toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens steeds een scheut bouillon toe en laat de risotto gaar worden. Snijd ondertussen 4 merguezworstjes in stukjes. Bak het worstvlees bruin in een andere pan. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Wanneer de risotto gaar is roer je de merguezworst en de courgette door de risotto. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top