Lunchroom Bonheur Arnhem

Lunchroom Bonheur Arnhem

Lunchroom Bonheur Arnhem
Vandaag zijn we na het stemmen en het inmeten van de trap richting winkelcentrum Kronenburg gegaan. Michel had nieuwe schoenen nodig, en daar was nog een Aktiesport. We waren er zo’n beetje rond lunchtijd en hebben in het winkelcentrum gegeten. We kozen op het horecaplein voor lunchroom Bonheur. Een goeie keuze.

Op de kaart zagen we twee verschillende Turks brood gerechten die ons lekker leken. Die hebben we beide genomen en halverwege hebben we de broodjes geswitcht zodat we allebei de beide broodjes konden proeven. We hadden het broodje ‘bourgondisch gehakt’, Turks brood met gebakken slagersgehakt, champignons en ui in warme huisgemaakte honingmosterdsaus met sla garnituur.

Lunchroom Bonheur Arnhem
Het andere broodje was de ‘Oriëntaal’, Turks brood met gebakken kipreepjes (oriëntaals gekruid), champignons en ui in warme huisgemaakte knoflooksaus met sla garnituur.

Zoals je ziet waren beide broodjes goed belegd! Twee verschillende en vooral lekkere broodjes.

Lunchroom Bonheur
Kronenburgpassage 111
6831 EL Arnhem

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top