Varkenshaas met Brie en Piepers in ‘t Pannetje

Varkenshaas met Brie en Piepers in ‘t Pannetje

Varkenshaas met Brie en Piepers in 't Pannetje
Gisteren moest ik in Utrecht zijn, kortom dan kom ik ‘s avonds langs de Ellekoot. Omdat we niets in de planning hadden voor vandaag, haalde ik bij de slager varkenshaas-schuitjes, varkenshaas met brie en bosui en bij de groenteboer piepers in ‘t pannetje en een fruit-cranberry salade. De varkenshaas-schuitjes konden in de Airfryer, de piepers in ‘t pannetje in de koekenpan en de salade moest er koud bij. Prima maaltijd.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top