Rode Kool met Speklap

Rode Kool met Speklap

Rode Kool met Speklap
Vandaag moest ik weer in Utrecht zijn. Ik maakte nog een grapje over de harde wind toen ik weg ging ‘rijdt de tram wel, die moet ook tegen de wind in nu’. We zagen namelijk vanaf onze werkplek de fietsers of heel hard fietsen (wind mee) of heel langzaam (wind tegen). Mijn tram leek niet te rijden, maar gelukkig was de bus er al met 2 minuten en was deze niet druk. Thuis had ik een makkelijke maandag maaltijd. Rode kool met aardappeltjes. Michel had ‘s ochtends al speklappen uit de vriezer gehaald, dus dat was het stukje vlees erbij.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top