Vegetarische Vol-au-Vent

Vegetarische Vol-au-Vent

Vegetarische Vol-au-Vent
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 pak vegetarische kipstukjes, 1 pak vegaballetjes, 250 gram champignons, 2 eetlepels bloem, 300 ml groentebouillon, scheutje melk,

Bak pasteibakjes of bladerdeeg die je hebt gevouwen in de vorm van een bakje in de oven of Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de vegetarische kipstukjes en vegaballetjes toe en bak even mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Zet het vuur lager. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk ongeveer 300 ml groentebouillon toe. Blijf goed roeren. Voeg een scheutje melk toe. Laat de saus iets indikken. Schep de saus in de bladerdeegbakjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top