Patat en Frikandel Speciaal

Patat en Frikandel Speciaal

Patat en Frikandel Speciaal
De laatste dag van de schilders, kozijnen, deuren en trappen zijn nu in plaats van beige, wit geworden. Voor vandaag hadden we niets in huis, want van het weekend wisten we nog niet of we ‘s avonds over de trap konden lopen of dat we een nachtje hotel moesten doen. We konden gewoon thuis blijven, helemaal niet erg met het regenachtige weer. We hebben heel makkelijk gedaan: patat en een frikandel speciaal. Gewoon even in de Airfryer, uitje snijden, sauzen erbij en klaar!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top