Nasi & Char Shiu van ‘t Hoekje Veenendaal

Nasi & Char Shiu van ‘t Hoekje Veenendaal

Nasi & Char Shiu van 't Hoekje Veenendaal
Nog een dag staking van het streekvervoer, schilders over de vloer. Weer een dag werken op de vergaderlocatie van Michel’s werk. Helemaal goed. Voor ‘s avonds hadden we totaal geen planning qua eten. Misschien eten bij ‘t Pakhuis, maar daar was het restaurantgedeelte dicht. Dus werd het ‘t Hoekje. We namen nasi met char shiu. De nasi hebben we op gekregen, de char shiu was echt heel veel, maar dat gaan we binnenkort op een broodje doen.

‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top