Jade – Odijk

Jade – Odijk

Jade - Odijk
Vandaag moesten we weer naar het ziekenhuis met mijn vader in Utrecht. Rond het begin van de avondspits (16:00) gingen we weer richting huis. Een stuk drukker op de snelweg dus. In ieder geval wel op tijd om langs Jade in Odijk te gaan.

Zoals gewoonlijk bestelden we de Indische rijsttafel met nasi. De mevrouw achter de balie wist al dat we dat wilden bestellen toen we kwamen binnenlopen en we hadden niet vooraf gebeld.

Wat hadden we allemaal? Babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor (kool), gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, atjar en kroepoek. Daarbij was er keuze uit nasi, bami of witte rijst. Wij kozen bij deze Indische rijsttafel voor nasi zoals je ziet op de foto. Het was weer een hele tafel vol in ieder geval.

In ieder geval was het weer ouderwets lekker. Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan! Let op, je kan er niet pinnen, maar alleen contant of per overboeking betalen.

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top