Rijst met Merguezworstjes

Rijst met Merguezworstjes

Rijst met Merguezworstjes
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 paprika, 4 merguezworstjes, 1 blik tomaatblokjes, rijst, water, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 paprika tot de ui zacht. Snijd ondertussen 4 merguezworstjes in stukjes. Voeg de worstjes toe aan de ui en paprika. Bak tot de worstjes bruin zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, rijst en wat water toe. Breng kort aan de kook. Verkruimel er een 1/2 bouillonblokje boven uit. Zet het vuur lager en laat de rijst gaar worden. Voeg eventueel wat meer water toe en roer geregeld om. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top