One Pot Pasta

One Pot Pasta

One Pot Pasta
De vorige keer maakte Michel het op de barbecue, vandaag maakte ik deze one pot pasta gewoon op het fornuis.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 400 gram braadworst, 3 snoeppaprikaatjes, scheutje rode wijn, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 300 ml groentebouillon van 1/4 blokje, pastakruiden, pasta, mozzarella,

Aantal personen: 4

Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 400 gram in plakjes gesneden braadworst toe. Bak tot de worstjes bruin zijn. Voeg 3 gesneden snoeppaprikaatjes toe. Bak kort mee. Giet er een scheutje rode wijn bij. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en 1 blik tomaatblokjes toe. Bak even aan. Voeg vervolgens 300 ml groentebouillon, pastakruiden naar smaak en pasta toe. Kook de pasta tot het gaar is. Voeg als laatste een bolletje mozzarella toe. Laat de mozzarella smelten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top