Beenhammetje van de Barbecue

BBQ

Beenhammetje van de Barbecue

Beenhammetje van de Barbecue
Vorige week had ik al een beenhammetje bij de slager meegenomen, alleen toen hadden we allerlei andere dingen op de planning staan, dus pas vandaag konden we het gaan barbecue├źn. Alleen de digitale kerntemperatuurmeter welke via een app werkt deed het niet. Gelukkig hadden we ook nog kerntemperatuurmeters die zonder een app werken. Zo konden we toch nog de kerntemperatuur meten.

De barbecue stond op ongeveer 150 graden. Het beenhammetje ging met een whiskey-onion glaze aan het spit. Bij een kerntemperatuur van 65 graden ging het beenhammetje van het spit. Bij het beenhammetje aten we een salade van de groenteboer.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top