Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst


Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 150 ml kookroom, kerriepoeder, nandan masala, zout,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking of zoals je het gewend bent. Bak 1 gesnipperd ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg ongeveer 150 ml kookroom toe. Breng op smaak met kerriepoeder, nandan masala en zout. Warm het geheel goed door zodat de doperwten warm zijn. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top