Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon
Vandaag hoefden Michel en ik niet te koken. We waren namelijk uitgenodigd bij vrienden. Eigenlijk zouden we al in december bij hen gaan eten, maar eerst werd ik ziek, een week later zij en daarna was het al weer kerst. Zo net na het nieuwe jaar hebben we weer een afspraak gepland en gelukkig gooide de sneeuw van donderdag vandaag geen roet meer in het eten.

Wat werd er voor ons gekookt? We kregen boeuf bourguignon na recept van Francesca kookt. Het vlees was van boer Peter, een lokale boer, die allerlei vleespakketten heeft en gewoon zelf aan huis bezorgd. Bij de boeuf bourguignon kregen we een aardappelpuree. Allebei, en eigenlijk alle vier kan ik wel zeggen, hebben we heerlijk gegeten en was het gewoon gezellig.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top