Krokante Kipschnitzel Wraps

Krokante Kipschnitzel Wraps

Krokante Kipschnitzel Wraps
Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 2 plakjes cheddar cheese, 8 plakjes ontbijtspek, 4 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels mosterd, scheutje honing, 4 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels op 180 graden voor 12 minuten in de Airfryer. Leg er halverwege op elke krokante kipschnitzel een plakje cheddar cheese. Bak ondertussen 8 plakjes ontbijtspek knapperig in een koekenpan. Maak een sausje van 4 eetlepels mayonaise, 4 theelepels mosterd en een scheut honing. Verwarm 4 wraps in de magnetron. Bestrijk elke wrap met de honingmosterdsaus. Verdeel er de sla over. Snijd de krokante kipschnitzels doormidden en verdeel het over de wraps. Leg op elke wrap elk twee plakjes ontbijtspek. Vouw de wraps dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top