Varkenshaasschuitjes met Aardappelgratins en Salade

Varkenshaasschuitjes met Aardappelgratins en Salade

Varkenshaasschuitjes met Aardappelgratins en Salade
Het is geen barbecueweer vandaag. Wanneer we een luifel hadden had het misschien gekund maar dat hebben we niet. Omdat onstuimig weer was verwacht voor vandaag haalde ik gisteren bij slagerij van Dijk in Leersum varkenshaasschuitjes, die zij in de aanbieding hadden. Ik heb twee verschillende genomen, een is varkenshaas met brie, zongedroogde en rode ui en de ander is varkenshaas met champignons, champignonsaus en bosui. Samen met de aardappelgratins in de Airfryer gedaan. Eerst de aardappelgratins alleen op 200 graden en 15 minuten. Daarna beide varkenshaasschuitjes erbij en nog eens 20 minuten op 180 graden. Erbij een salade die ik bij de groenteboer heb samengesteld. Omdat we twee verschillende varkenshaasschuitjes hadden hebben we uiteraard weer gedeeld.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top