Beef Teriyaki van de Slager

Beef Teriyaki van de Slager

Beef Teriyaki van de Slager
Vandaag een makkelijke maaltijd. Bij slager van Dijk in Leersum haalde ik beef teriyaki, dat was deze week de weekmaaltijd. Bij de Plus aan de overkant haalde ik kant en klare noodles, want dat leek me er beter bij passen dan de rijst die er eigenlijk bij hoorde. In de koelkast had ik nog wat champignons, wat er ook nog wel in kon. Ik heb eerst de champignons aangebakken, daarna de beef teriyaki van de slager erbij gedaan en als laatste de kant en klare noodles. Het was in ieder geval lekker, zeker een Aziatische smaak wat meer de kant op ging van zoetzuur.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top