Indische Rijsttafel van Jade Odijk

Indische Rijsttafel van Jade Odijk

Indische Rijsttafel van Jade Odijk
Vandaag moesten we met mijn vader naar het ziekenhuis in Utrecht. Na de afspraak en een speciale rondrit door Utrecht, iets met verkeerd invoeren in de navigatie, gingen we richting de Chinees in Odijk. We waren er nu toch dichtbij en het was rond etenstijd. Sowieso was het leuk, want vroeger gingen we wel vaker naar de Chinees in Odijk.

Vandaag bestelden we een Indische rijsttafel voor een persoon met nasi. Genoeg voor drie? Zelfs genoeg voor vier en dan was er nog over. Onverwacht stond ook nog mijn broer voor de deur toen we bij mijn vader thuis waren.

Wat hadden we allemaal? Babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor (kool), gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patates, atjar en kroepoek. Daarbij was er keuze uit nasi, bami of witte rijst. Wij kozen bij deze Indische rijsttafel voor nasi zoals je ziet op de foto. Het was weer een hele tafel vol in ieder geval.

In ieder geval was het weer ouderwets lekker. Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan! Let op, je kan er niet pinnen, maar alleen contant of per overboeking betalen.

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top