Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen
Gisteren was ik wat langer dan anders bij mijn vader, wachten op een telefoontje van een arts. Zo kon ik wel naar Toko Sin, die was nu open terwijl ik dichtbij was. We konden het gisteren niet gelijk eten, maar vandaag met oudjaar was het helemaal top.

Op het bord nasi goreng pedis en mihoen goreng pedis. Als vleesgerechtjes hadden we ajam zoetzuur (kipfilet in zoetzure saus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), babi rietjak (varkensvlees in pikante saus) en daging sambal goreng (rundvlees in sambalsaus). De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en atjar ritih. Bij een combinatiegerecht had ik twee stokjes saté erbij gedaan.

Zoals altijd hebben we alles gedeeld. Een rijsttafel op je bord dus! Heerlijk na een dagje schilderwerk.

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top