Browniebox

Browniebox

Browniebox
Heel verrast was ik toen ik enkele dagen geleden dit pakketje op de mat zag liggen. Heel fijn na een lange klusdag. Vrienden hadden dit opgestuurd. Heel lief! Op tweede kerstdag heb ik het meegenomen naar Britt. Daar waren we weer aan het klussen.

Browniebox
In het doosje zaten vier verschillende smaken: origineel, double chocolate, kokos blondie en stroopwafel. De brownies waren al in drieën gesneden. Kortom helemaal perfect zo met ons drie op tweede kerstdag in het nieuwe appartement van Britt.

Browniebox

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top