Turks Brood Pizza van de BBQ

Turks Brood Pizza van de BBQ

Turks Brood Pizza van de BBQ
Ingrediënten: 1 ui, 125 gram champignons, 2 snoeppaprikaatjes, 1 blikje tomatenpuree, scheut tomatenketchup, Italiaanse kruiden, ham, kaas, 1 Turks brood,

Aantal personen: 4

verwarm de barbecue naar 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 125 gram in plakjes gesneden champignons en 2 gesneden snoeppaprikaatjes. Bak tot de ui, champignons en paprikaatjes zacht zijn. Maak een saus van 1 blikje tomatenpuree, een scheut tomatenketchup en Italiaanse kruiden. Snijd het kapje van het Turks brood. Besmeer de onderste helft met het tomatensausje. Beleg met de gebakken ui, champignons en paprikaatjes. Verdeel er wat ham en kaas over. Leg het kapje terug op het Turks brood. Leg het Turks brood ongeveer een half uurtje op de barbecue. Snijd het Turks brood in stukken. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top