Menu van Phoenix Express Veenendaal

Menu van Phoenix Express Veenendaal

Menu van Phoenix Express Veenendaal menu B
Vandaag moesten we laat op de middag nog een behangtafel ophalen in Heteren, even een stukje rijden dus. Eigenlijk zouden we Turks brood pizza van de barbecue eten, maar hier in Veenendaal bleef het maar regenen. Dan maar iets laten bezorgen. Michel had zin in een wokkiebowl met udonnoodles, maar uiteindelijk werd het een Chinees menu B van Phoenix Express.

Menu van Phoenix Express Veenendaal menu B
Het menu was voor twee personen en je kon naast de gerechtjes twee rijst of bamigerechten bestellen. Wij kozen voor Chinese bami en Chinese nasi. Verder bestond het menu B uit: kip met teriyakisaus, ossenhaas met gonbaosaus, 4 stuks mini loempia’s, 2 stuks pangsit goreng, 2 stuks garnalen loempia en 2 stuks kipnuggets.

We hadden gekozen voor de optie snel bezorgen, de verwachte levertijd was 17:35. Maar toen hadden we al gegeten, het was er namelijk al om vijf over vijf, ongeveer twintig minuten na het plaatsen van de bestelling. Super snel dus! Dit menu was ruim voldoende voor twee, we hebben nog over voor een kleine lunch. Het was nog goed warm en uiteraard lekker.

Phoenix Express
J.G. Sandbrinkstraat 7
3901 EW Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top