One Pot Pasta

One Pot Pasta

One Pot Pasta
Dit recept zagen we bij het YouTube kanaal van BBQ Culture. Simpel en lekker, we hebben we een beetje onze eigen draai aangegeven omdat we het anders veel te veel vonden en omdat we nog cherrytomaatjes en snoeppaprikaatjes in de koelkast hadden liggen, maar grotendeels volgden we wel het recept.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 6 Catalaanse worstjes (AH), paar cherrytomaatjes, 2 snoeppaprikaatjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten, 500 ml groentebouillon, pastakruiden, pasta, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verbouw de barbecue zo, zodat je makkelijk een dutch oven kan gebruiken. Verhit de barbecue naar 180 graden. Zet de dutch oven op de barbecue. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 6 in plakjes gesneden Catalaanse worstjes toe. Bak tot de worstjes bruin zijn. Voeg een paar cherrytomaatjes en gesneden snoeppaprikaatjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en 1 blik gepelde tomaten toe. Bak even aan. Voeg vervolgens 500 ml groentebouillon, pastakruiden naar smaak en pasta toe. Kook de pasta tot het gaar is. Voeg als laatste een bolletje mozzarella toe. Laat de mozzarella smelten. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top