Varkenshaas in Roomsaus

Varkenshaas in Roomsaus

Varkenshaas in Roomsaus
Ingrediënten: 1 ui, 1 varkenshaasje, 125 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 200 ml crème fraîche, 1 theelepel mosterd, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden varkenshaas toe. Bak het vlees tot het bruin is. Voeg 125 gram hamblokjes en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml crème fraîche en 1 theelepel mosterd toe. Laat de crème fraîche smelten en warm het even goed mee. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top