Cupcakes en Chocobombs van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes en Chocobombs van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes en Chocobombs van Cupcakerij Veenendaal pepernoten cupcakes
Speciaal voor Sinterklaas was de Cupcakerij vandaag, een maandag, geopend. Het leek me wel leuk ondanks dat we niets aan Sinterklaas doen, wel wat lekkers voor bij de koffie en thee te hebben. Uiteraard was er genoeg keuze uit het Sint-assortiment. Ik koos een cupcake met chocolade-kruidnoten en een cupcake met gewone kruidnoten. Zelfs in de cupcakes zelf vonden we nog kruidnoten terug erg lekker.

Cupcakes en Chocobombs van Cupcakerij Veenendaal
Vandaag dus geen koffie en thee ’s avonds zoals normaal. Het werd chocolademelk. Dat past toch echt wel bij een Sinterklaasavond. Ik had voor mijzelf een chocobomb salted karamel genomen en voor Michel de witte chocolade framboos chocobomb in unicornkleuren. Met recht waren dit bommetjes, na de cupcake en de chocolademelk zaten we beide helemaal vol. Het was uiteraard wel genieten! Zo werd de ‘unicorn chocobomb’ blauwig in de melk, bijzonder.

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top