Kalfsrosbief van de Barbecue

Kalfsrosbief van de Barbecue

KalfsRosbief

Ingrediënten: 3 teentjes knoflook, Italiaans zout (zout met Italiaanse kruiden), 600 gram kalfsrosbief,

Aantal personen: 3

Hak 3 teentjes knoflook fijn. Meng de knoflook met Italiaans zout. Besmeer 600 gram kalfsrosbief met het kruidenmengsel. Verwarm de barbecue naar 130 graden. Maak een directe en indirecte zone. Plaat de kalfsrosbief eerst op de indirecte zone. Laat de kalfsrosbief liggen tot de kerntemperatuur 50 graden is. Plaats vervolgens de kalfsrosbief op de directe zone. Verhoog de temperatuur van de barbecue naar 200 graden. Gril de kalfsrosbief rondom aan. Zo’n 3 minuten per kant. Zorg dat de kerntemperatuur 56 graden word. Snijd de rosbief in dunne plakjes. Serveer met een salade en frietjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top