Wraps met Carpaccioburgers

Wraps met Carpaccioburgers

Carpaccioburgers
Bij de slager had ik onlangs carpaccioburgers meegenomen. Daar wilde ik wel eens wat speciaals meemaken. Op Facebook zag ik het idee van de wraphoorntjes. Heel simpel en leuk om te maken.

Ingredi├źnten: 2 carpaccioburgers, pijnboompitten, 3 tortillawraps, truffelmayonaise, rucola,

Aantal wraps: 6

Bak 2 carpaccioburgers in de hete boter. Bak pijnboompitten 2 minuten op 200 graden in de Airfryer op een bakplaat. Snijd onder tussen 3 wraps doormidden. Rol de wraps op als een hoorntje en steek vast met een cocktailprikker. Leg de wraphoorntjes op de bakplaat in de Airfryer. Zet de Airfryer 5 minuten op 200 graden aan. Haal de cocktailprikkers uit de wraphoorntjes. Besmeer de wraphoorntjes met truffelmayonaise. Vul vervolgens met rucola en pijnboompitten. Snijd de carpaccioburgers in drie├źn en verdeel over de wraphoorntjes. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top