Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza's van Da Asporto Veenendaal Pizza creamy chicken
Vandaag was mijn laatste werkdag van het jaar. Klinkt heel decadent, maar ik had gewoon heel veel vakantiedagen over en de laatste week van het jaar zijn we sowieso verplicht vrij. Vandaag moest ik ook in Utrecht zijn voor vergaderingen. Michel had daarom bedacht om pizza’s te halen. Goed idee! De avond ervoor hadden we al bedacht welke pizza’s we wilden. Vandaag bestelde Michel ze vanaf zijn werk, en vanaf zijn werk haalde hij de pizza’s op. Hij komt er ook langs met de fiets.

Ik bestelde deze keer ook een pizza. Het werd de pizza creamy chicken. Een pizza belegd met kaas, room, kip, ui en champignons.

Pizza's van Da Asporto Veenendaal pizza meat lovers
Michel nam de pizza meat lovers. Een pizza belegd met kaas, tomatensaus, ham, rundvlees, champignons en ui. We hadden rond een bepaalde tijd besteld en het was ook rond die tijd klaar. Michel hoefde maar heel even te wachten. Omdat we zelf haalden kregen we per pizza 1 euro korting en omdat de bestelling boven de 10 euro was kregen we ook nog een gratis product, een blikje cola in ons geval. De pizza’s waren weer super lekker. Aanrader dus.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top