Wikingertopf

Wikingertopf

Wikingertopf
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 3 bockworsten, 1 potje wortels, 200 gram doperwten (diepvries), 1 eetlepel bloem, 250 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht. Voeg 3 in plakjes gesneden bockworst toe. Bak de bockworst even mee. Voeg 1 potje wortel toe. Bak kort mee. Voeg 200 gram doperwten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 250 ml kookroom toe en zoveel water tot je de gewenste dikte saus hebt. Verwarm het even goed door. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top