Broodje Hamburger van de BBQ

BBQ

Broodje Hamburger van de BBQ

Broodje Hamburger van de BBQ
Na al het vloeren shoppen heeft Michel de barbecue nog aangestoken in de kou. Bij de slager had ik ‘s ochtends al een hamburgerpakket gehaald, een pakket met 4 hamburgers, 4 broodjes en smulsaus. De hamburgers werden gebakken op de barbecue met uiteraard een plakje cheddar cheese. In een aparte skillet werd een ui gebakken en de broodjes werden kort geroosterd op de barbecue. Daarna was het stapelen met de broodjes, sla, burgers en saus. Bij de broodjes hamburgers hadden we friet in de schil uit de Airfryer en nog meer sla.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top