Italiaanse Bollen met Ragout

Italiaanse Bollen met Ragout

Italiaanse Bollen met Ragout
Ingrediënten: 2 Italiaanse bollen (afbak), 1 ui, 150 gram champignons, 1 blik runderragout, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 Italiaanse bollen af in de Airfryer of oven. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 150 gram fijngesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik runderragout toe. Verwarm het geheel al roerende goed warm. Serveer de bollen met de ragout en Parmezaanse kaas (of een andere geraspte kaas). Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top