Gebakjes van Zazu Veenendaal

Gebakjes van Zazu Veenendaal

Gebakjes van Zazu Veenendaal
Met het boodschappen doen vanochtend was ik nog wat vergeten, ik mocht nog een keer het dorp in. Niet erg, want het was super lekker weer. Al een paar dagen terug zag ik via Instagram dat IJssalon Zazu weer open was. Deze keer niet voor heel veel soorten ijs, maar vooral voor heel veel chocoladeletters en ander lekkers zoals gebakjes.

Omdat het gewoon lekker is nam ik twee gebakjes mee. Ik nam een golden shiny brownie mee en een mokkaslofje. Uiteraard hebben Michel en ik weer gedeeld. De brownie had niet echt een hele uitgesproken chocoladesmaak, maar de golden shiny topping op de brownie, die was lekker. Een soort marshmallow-achtige smaak.

Het mokkaslofje was van een koekjesdeeg, met een coulis er in, mokkaroom en koffieboontjes erop, van alles wat dus. Beide erg lekkere taartjes en weer eens wat anders toch dan een bolletje ijs van Zazu?

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top