Truffel en Paddestoel Ravioli in Bechamelsaus

Truffel en Paddestoel Ravioli in Bechamelsaus

Truffel en Paddestoel Ravioli in Bechamelsaus
Ingrediënten: 1 pak Jumbo ravioli truffel en paddenstoel, 1 Jumbo pak gemengde paddestoelen, boter, bloem, 300 ml melk, 1 theelepel mosterd, zout, peper, nootmuskaat,

Aantal personen: 2

Kook de ravioli volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de gesneden paddenstoelen in hete boter tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg een klontje boter toe. Voeg 1 1/2 eetlepel bloem toe wanneer de boter is gesmolten. Bak de bloem even mee. Voeg geleidelijk ongeveer 300 ml melk toe. Blijf goed roeren. Breng op smaak met 1 theelepel mosterd, zout, peper en nootmuskaat. Serveer de ravioli met de saus. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top